Bouman Beveiligingsopleidingen

 DE BESTE OPLEIDER IN SAFETY & SECURITY

 

Nieuws

Feed

11-07-2019, 15:56

Samenwerking met Maurits Instituut

Met trots kondigen wij de samenwerking aan tussen het Maurits Instituut en Bouman Beveiligingsopleidingen. Al enige tijd was het onze wens om ons productaanbod uit te breiden, meer te doen op het gebied van...   Meer
 

23-07-2019, 13:45

PRAKTIJKOPLEIDING PERSOONSBEVEILIGER

Op maandag 16 september aanstaande start onze 8 daagse praktijkopleiding Persoonsbeveiliger. Tijdens deze dagen gaan de deelnemers een week lang als persoonsbeveiliger aan het werk in een team met andere persoonsbeveiligers. U begeleidt dus daadwerkelijk een VIP gedurende zijn dagelijkse routine en tijdens speciale uitstapjes

(module proactive driver) Uw kennis van verschillende persoonsbeveiligingstechnieken en tactieken wordt aangescherpt en er wordt veel aandacht besteed aan het in de praktijk beoefenen hiervan. U laat zien dat u in staat bent om een persoonsbeveiligingsopdracht van begin tot eind voor te bereiden en uit te voeren. Daarnaast ervaart u hoe het is om fysiek belaagd te worden en hoe u in zo’n situatie uzelf en uw VIP te beschermen en in veiligheid te brengen (module proactive close protection). Hierbij staat ook een bezoek aan een schietbaan op het programma.

De kosten voor deze 8-daagse opleiding bedragen € 2998,-

Deelnemers dienen minimaal in het bezit te zijn van het SVPB certificaat Persoonsbeveiliging en een geldig rijbewijs. Wilt u meer informatie?

Wij willen graag kennis met u maken en u van harte welkom heten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunt u een afspraak maken met Paul Bouman van Bouman Beveiligingsopleidingen (tel. 035-7370255,  via  het contactformulier en via e-mail info@boumanopleidingen.nl).

Kaart
Opbellen
E-mail
Info