Bouman Beveiligingsopleidingen

 DE BESTE OPLEIDER IN SAFETY & SECURITY

 

Nieuws


Terug naar overzicht

11-07-2019

Samenwerking met Maurits Instituut

Met trots kondigen wij de samenwerking aan tussen het Maurits Instituut en Bouman Beveiligingsopleidingen.

Al enige tijd was het onze wens om ons productaanbod uit te breiden, meer te doen op het gebied van crisismanagement en te innoveren op het gebied van opleiden en trainen.

We zochten hiervoor een betrouwbare en open minded partner met een groot netwerk in deze wereld. Zo’n partner hebben we gevonden in het Maurits Instituut en daar zijn we heel blij mee.

Het Maurits Instituut (zie https://www.maurits-instituut.nl) is gespecialiseerd in het vertalen van militaire kennis en ervaring naar bruikbare toepassingen voor bedrijven, met name op het gebied van crisismanagement, bedrijfscontinuïteit, leiderschap, besluitvorming, opleiden en trainen. De ambitie van het Maurits Instituut om met haar kennis en ervaring van toegevoegde waarde te kunnen zijn binnen de Safety en Securitywereld, sluit haarscherp aan bij onze wensen.

Gezamenlijk gaan we in 2019/2020 het volgende realiseren:
 Het ondersteunen van opleidingen en trainingen met behulp van visualisatie en simulatie. Dit maakt het mogelijk om:
­ De theorie en (bijna) alle praktijksituaties te beoefenen, van makkelijk tot moeilijk. Dit heeft als voordeel dat deelnemers, naast de verplichte examenstof, gerichter kunnen worden opgeleid.
­ Te simuleren welke factoren van invloed positieve en negatieve effecten kunnen hebben op bijvoorbeeld beveiligingsopdrachten of een (groot) evenement.
 Het met simulatie en visualisatie ondersteunen van:
­ Het voorbereiden en plannen van evenementen.
­ Het testen van bestaande beveiligings-/crisisplannen.
­ Het voorbereiden van nieuwe calamiteiten-/crisisplanning.
­ De uitvoering van evenementen.
­ Het simuleren van mogelijke calamiteiten en crisissituaties.
 Het aanbieden van opleidingen en trainingen voor leidinggevenden en managers in de Safety en Securitywereld. Denk hierbij aan cursussen en trainingen op het gebied van crisismanagement en bedrijfscontinuïteit en masterclasses over nieuwe beveiligingsconcepten en proactief beveiligen voor securitymanagers, gemeentes of scholen.
 Daarnaast gaan we een geheel vernieuwde opleiding Persoonsbeveiliging voor de Nederlandse markt aanbieden. Het bijzondere aan deze opleiding is dat hij is opgebouwd uit korte betaalbare modules volgens de toonaangevende standaard van de SIA (Security Industry Authority).
In de toekomst kun je na het behalen van alle modules de SIA licence aanvragen.

Wij hebben er enorm veel zin in en verheugen ons om het bovenstaande, en meer, te realiseren.Terug naar overzicht


 

23-07-2019, 13:45

PRAKTIJKOPLEIDING PERSOONSBEVEILIGER

Op maandag 16 september aanstaande start onze 8 daagse praktijkopleiding Persoonsbeveiliger. Tijdens deze dagen gaan de deelnemers een week lang als persoonsbeveiliger aan het werk in een team met andere persoonsbeveiligers. U begeleidt dus daadwerkelijk een VIP gedurende zijn dagelijkse routine en tijdens speciale uitstapjes

(module proactive driver) Uw kennis van verschillende persoonsbeveiligingstechnieken en tactieken wordt aangescherpt en er wordt veel aandacht besteed aan het in de praktijk beoefenen hiervan. U laat zien dat u in staat bent om een persoonsbeveiligingsopdracht van begin tot eind voor te bereiden en uit te voeren. Daarnaast ervaart u hoe het is om fysiek belaagd te worden en hoe u in zo’n situatie uzelf en uw VIP te beschermen en in veiligheid te brengen (module proactive close protection). Hierbij staat ook een bezoek aan een schietbaan op het programma.

De kosten voor deze 8-daagse opleiding bedragen € 2998,-

Deelnemers dienen minimaal in het bezit te zijn van het SVPB certificaat Persoonsbeveiliging en een geldig rijbewijs. Wilt u meer informatie?

Wij willen graag kennis met u maken en u van harte welkom heten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunt u een afspraak maken met Paul Bouman van Bouman Beveiligingsopleidingen (tel. 035-7370255,  via  het contactformulier en via e-mail info@boumanopleidingen.nl).

Kaart
Opbellen
E-mail
Info