Bouman Beveiligingsopleidingen

 DE BESTE OPLEIDER IN SAFETY & SECURITY

Basisbekwaamheid Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

Eerstvolgende startdatum: maandag 29 april aanstaande van 09.00 - 16.00 uur.

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)  het getuigschrift nodig heeft waarmee de (eerste) akte aangevraagd kan worden  om te mogen werken in alle domeinen.

Deze 10 daagse opleiding (10 weken lang, 1 dag per week) bestaat uit het theoretische gedeelte (8 dagen) waarin u wordt voorbereid op het rechts- en wetskennis (theorie) examen en het leren uitschrijven van een combi-bon. De overige 2 dagen zijn ter voorbereiding op het praktijkexamen (gesprekstechnie-ken). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een ervaren acteur.

De lesdagen zijn van 09.00-16.00 uur. Er wordt gebruik gemaakt van het cursusboek van het SPV, aangevuld met een app waarmee de gehele lesstof in de mobiele telefoon kan worden gedownload. De opleiding vindt plaats te Hilversum.

Het theorie examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen (rechts- en wetskennis). Het praktijkexamen bestaat uit gespreks- en benaderingstechnieken en wordt afgenomen door het examenbureau Toezicht en Handhaving. De examenkosten bedragen op dit moment (bron ExTH) voor het theorie examen € 92,- en voor het praktijkexamen € 178,-

Na slagen ontvangt u het getuigschrift BOA. Wanneer u binnen 1 jaar na het behalen van het getuigschrift wordt beëdigd, is het getuigschrift 5 jaar geldig. Daarna moet u opnieuw examen afleggen (tenzij uw werkgever zorgt voor permanente her- en bijscholing).

De kosten voor de 10 daagse basisopleiding BOA bedragen per deelnemer € 1495,- . Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en lunch, doch exclusief examenkosten.

 

                                                                                                Docent Martijn Niebeek

Kaart
Opbellen
E-mail
Info