Bouman Beveiligingsopleidingen

 DE BESTE OPLEIDER IN SAFETY & SECURITY

Certificaat Persoonsbeveiliging (theorie):

Deze opleiding is bestemd voor personen die werkzaamheden willen gaan verrichten op het gebied van persoonsbeveiliging in Nederland. Het examen wordt afgenomen door de SVPB. Indien u hiervoor slaagt heeft u recht op de aantekening persoonsbeveiliger op het grijze legitimatiebewijs.

Om examen te kunnen doen dient u in het bezit te zijn van het diploma Beveiliger (of ABM diploma) en een geldig rijbewijs.
De opleiding wordt gegeven in Hilversum.
 
De opleiding duurt 8 weken lang, 1 vaste avond in de week van 19.00-22.00 uur. Er wordt gebruik gemaakt van eigen lesmateriaal en u krijgt les van docenten die afkomstig zijn uit de persoonsbeveiligingssector. Direct na de laatste les gaat u examen doen bij de SVPB. Dit examen bestaat uit 60 multiple choice vragen en het uitwerken van een persoonsbeveiligingsopdracht. De kosten voor deze opleiding bedragen € 996-, exclusief examenkosten SVPB (2 x € 59,- en 1 x € 152,50).

WILT U WETEN OF DEZE OPLEIDING BIJ U PAST?

Wij willen graag kennis met u maken en u van harte welkom heten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunt u een afspraak maken met Paul Bouman van Bouman Beveiligingsopleidingen  

Paul Bouman is bereikbaar via tel. 035-7370255,  via  het contactformulier en via e-mail info@boumanopleidingen.nl.

U hoort direct na het gesprek of u kunt worden toegelaten tot de opleiding.

ERKENNING

Wij zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, CFI (Crebo) en sinds 1992 gespecialiseerd in beveiligingsopleidingen voor bedrijven en particulieren, voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Wij bieden kwalitatief uitstekend onderwijs, opleidingen waar u echt iets aan heeft! 

 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info