Bouman Beveiligingsopleidingen

 DE BESTE OPLEIDER IN SAFETY & SECURITY

 Praktijk examencentrum (PEC)

Wij beschikken in Hilversum over een eigen, door de SVPB goedgekeurd praktijkexamencentrum (PEC). Wanneer u bij ons praktijkexamen komt doen voor de opleiding Beveiliger krijgt u altijd ’s morgens een praktijktraining die u voorbereid op het praktijkexamen dat dezelfde middag in dezelfde ruimte wordt afgenomen door 2 examinatoren van de SVPB. Tijdens de praktijktraining wordt u, samen met een klein groepje, door één van onze praktijktrainers getraind in de wijze waarop het onderdeel specifiek rapporteren wordt afgenomen en hoe de rollenspellen plaatsvinden. U maakt eerst op de computer op examenniveau een specifiek rapport en daarna  leert  u om te gaan met de aanwezige communicatiemiddelen, hoe te reageren op onverwachte situaties tijdens het lopen van een ronde of wanneer u werkt achter de balie. Tijdens het examen ’s middags wordt er gebruik gemaakt van een acteur.  

Het grote voordeel ten opzichte van rechtstreeks onvoorbereid praktijkexamen doen bij de SVPB in Amersfoort is dat u bij ons in Hilversum 's morgens met een klein groepje wordt voorbereid op het examen dat direct erna, 's middags, in dezelfde ruimte wordt afgenomen. U bent dan vertrouwd met de ruimte en de communicatie middelen en weet goed te reageren op onverwachte situatie.

Voor cursisten van Bouman Beveiligingsopleidingen is dit een onderdeel van het cursusgeld. De kosten voor deze training bedragen voor niet-cursisten  € 200,- (exclusief SVPB examenkosten).

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info