aasssBoumanB    uBeveilig  Beveiligingsopleidingen
 DE BESTE OPLEIDER IN SAFETY & SECURITY

Welkom op de website van Bouman Beveiligingsopleidingen

 ONZE OPLEIDINGEN

 Wilt u snel en professioneel opgeleid worden? 

Dan bent u op de juiste website! Wij zijn sinds 1992 gespecialiseerd in   het   opleiden van Beveiligers. Wij leiden volwassenen op voor o.a. het MBO 2 diploma Particuliere Beveiliger, Persoonsbeveiliging en Event Security Officer (ESO).

Met meer dan 30 jaar ervaring staan wij garant voor moderne, praktijkgerichte opleidingen in de beveiliging en voldoen wij aan alle gestelde kwaliteitseisen. Kleinschalig en een vast geroutineerd team in combinatie met een goed functionerende backoffice zorgen ervoor dat onze slogan "De beste opleiding in de beveiliging voor volwassenen" wordt waargemaakt.

Bouman Beveiligingsopleidingen is gevestigd in Hilversum.

Onze klanten zijn beveiligingsbedrijven, re-integratie bedrijven en particuliere cursisten.  Wij begeleiden onze cursisten actief naar een stage/baan in de beveiliging. Onze klanten zijn tevreden en vaak al jaren vaste klant. Regelmatig nemen oud cursisten contact met ons op, om ons te informeren hoe het met ze gaat. Wij vinden goed contact met onze cursisten en relaties heel belangrijk. Wij kennen iedereen persoonlijk en hebben het woord service hoog in het vaandel staan.

Bij ons is de klant nog altijd koning(in).

ONZE GARANTIE

Bij ons bent u verzekerd van professionele begeleiding en een uitstekende dienstverlening!

 


Kaart
Opbellen
E-mail